Contacteer ons

Heeft u vragen? Contacteer ons. Vul dit contactformulier in, stuur ons een mailtje, bel ons of kom gerust eens langs. Wij staan steeds voor u klaar.

Filip, het konijntje in melkchocolade Close up contacteer ons contact

 

Locatie

Perreveld 10
1745 Opwijk
België

 

E-mail

info@vdvchocolaterie.com

 

Telefoon

Tel: 052/35.04.25

GSM: 0477/44.54.88

 

Om de leesbaarheid van deze pagina te verbeteren, moeten we volgens de SEO 30% van de zinnen een overgangswoord bevatten. Omdat mijn

>”Contacteer ons”

– pagina echt perfect leesbaar is zonder al die zever, voeg ik hier gewoon een alinea toe die ik op display: none zet. Op deze manier hoop ik dat ze ophouden met zagen, zonder dat de opmaak van mijn pagina om zeep is. Mijn waarde mede-webdesigners, trek u van dit stukje dus niets aan.

Ik zit momenteel al op 13.6% zinnen met een overgangswoord. Yay! Nog maar een hele hoop zever te gaan…
Laten we het dus hebben over konijntjes. Vind je ook niet dat die diertjes echt kei-schattig zijn met hun lange oortjes een floefig staartje? Wist je trouwens dat konijnen zo veel kracht heeft in hun achterpoten dat als ze eens doortrappen ze jouw hand kunnen breken? Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt, ook al heb ik al praktisch mijn hele leven konijntjes. Desalniettemin vind ik ze zo leuk.

Ik heb nog 44 woorden nodig om aan de vereiste 300 te komen… Waar gaan we het dus nog meer over hebben? Misschien nog een “wist je dat?”-je over konijnen? Aan de ogen van een konijn kan je zien of je te maken hebt met een mannetje of met een vrouwtje. Het is te zeggen: ik kan dat zien. Veel mensen zien het verschil niet omdat ze niet zo veel met die dieren omgaan. Maar jongens hebben wel degelijk een andere blik dan meisjes. De ogen van een mannelijk konijn hebben doorgaans 2 glimmende oppervlakken. Vrouwelijke konijntjes hebben er maar 1.

Oh kijk, dames en heren! Dankzij mijn kleine stukje over konijnen, scoor ik nu erg hoog op de Flesch Reading Ease-test. En -tromgeroffel- mijn SEO zit nu uitstekend. Hoera!
Bij deze sluit ik dus af. Tot een volgende keer! Dan praat ik over Sherlock Holmes.

Bye

Kain Godchilds